Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Er zitten geen producten in de winkelwagen.

Biocé. Natuurlijke verzorgingsproducten. Schoonheid uit de natuur.

Biocé is het moederbedrijf van de natuurlijke en biologische cosmeticamerken C’BIO, Cosmo Naturel en VEDIQ. Deze drie merken complementeren elkaar en bieden voor iedere voorkeur en type huid en haar de meest ideale biologische verzorgingsproducten.

Bij Biocé hechten wij veel waarde aan bewust leven en dit wordt belangrijk voor steeds meer mensen. Biologische en natuurlijke producten worden steeds belangrijker. Ook in de cosmetica vindt een belangrijke verschuiving plaats in de biologische en natuurlijke richting. De producten van C’BIO, Cosmo Naturel en VEDIQ bevatten geen schadelijke en chemische ingrediënten en zijn speciaal voor de bewuste mens ontwikkeld. Bewust natuurlijk dus.

C’BIO

De verzorgingsproducten van C’BIO bevatten ingrediënten die voor 99% uit plantaardige ingrediënten bestaan. De essentiële oliën, die de shampoos hun heerlijke geuren geven, zijn zelfs volledig van biologische afkomst. Bovendien vinden wij het belangrijk dat het hele gezin zonder problemen een doucheproduct kan gebruiken. De producten van C’BIO drogen de huid dus absoluut niet uit en kunnen hierdoor dagelijks door het hele gezin worden gebruikt.

Cosmo Naturel

De natuurlijke shampoos en bad- en doucheproducten van Cosmo Naturel zijn met liefde voor de huid gecreëerd. De verzorgingsproducten van Cosmo Naturel zijn sterk geconcentreerd en daardoor twee keer zo actief als vergelijkbare producten van andere merken. Hoe je dat merkt? Je hebt veel minder nodig voor hetzelfde resultaat! De producten van Cosmo Naturel bevatten allemaal specifieke, actieve ingrediënten die elk hun eigen effect hebben. Zo bevat de shampoo voor blond haar kamille van de allerbeste kwaliteit en heeft het bad- en doucheproduct met sinaasappel en marjolein een bijzonder ontspannend effect. Daarnaast zijn de producten van Cosmo Naturel gecertificeerd door het strengste natuurlabel Nature et Progrès.

VEDIQ: geschikt voor de meest gevoelige huid

VEDIQ is een bijzondere cosmetica die verder gaat dan waar ‘gewone’ biocosmetica voor staat. VEDIQ is hypoallergeen en wordt zelfs verdragen door de meest gevoelige huid. Er was veel kennis en onderzoek nodig om dat tot stand te krijgen, maar we zijn trots op het resultaat! Door jarenlang onderzoek is het mogelijk geworden de producten van VEDIQ geheel vrij van conserveringsmiddelen te houden. Dit komt onder andere door de sterilisatie op ultra hoge temperatuur (UHT). Zo wordt de houdbaarheid van de producten gegarandeerd, terwijl de kwaliteit en effectiviteit van de producten én ingrediënten onaangetast blijven.

De producten van VEDIQ hebben als basis thermaal water uit de natuurlijke bronnen van het Franse Fumades-les-Bains. Dit thermale water wordt door Franse wetenschappers erkend om haar dermatologische toepassingen. De weefselherstellende werking maakt dit heilzame thermale water bijzonder geschikt voor de droge, overgevoelige en allergische huid. Hiernaast bevatten de producten van VEDIQ enkel natuurlijke ingrediënten die voldoen aan de hoogste eisen. Alle actieve stoffen, zoals honing, ceramide, kamillewater en teunisbloemolie hebben voedende, herstellende en beschermende eigenschappen, maar zijn ze extra mild voor de bijzonder gevoelige huid. 

Alleen de beste ingrediënten van Laboratoire Gravier

Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor onze producten. De producten van C’BIO, Cosmo Naturel en VEDIQ worden ontwikkeld bij Laboratoire Gravier: een Zuid-Frans familiebedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit, locale producten en techniek en dat zijn oorsprong vindt in de bakermat van de organische landbouw.

Natuurlabels voor Biocé-producten

Dat alleen de beste ingrediënten goed genoeg zijn voor de producten van Biocé is goed te zien aan de hoeveelheid natuurlabels die onze producten mogen dragen. De merken Cosmo Naturel, C’BIO en VEDIQ voldoen respectievelijk aan de strengste natuurlabels en keurmerken.

Bij Biocé staan de mens en de natuur centraal naast elkaar. De producten van C’BIO, Cosmo Naturel en VEDIQ worden op verantwoorde wijze gecreëerd en schaden in geen enkele vorm mens en natuur.

Google+