Biocé: gastblogger Lisanne stelt zich voor

Hoi! Ik ben Lisanne en ik zal de komende tijd voor Biocé bloggen over de producten van Cosmo Naturel en C’BIO. Ik heb eerder al voor zustermerk VEDIQ geblogt, dus de overgang naar deze andere biologische producten was geen vreemde. In mijn blogs voor VEDIQ heb je kunnen lezen dat ik gezegend ben met een bijzonder gevoelige huid. Heel vervelend, maar er valt niets anders aan te doen dan de problemen niet opzoeken en het niet onnodig erger maken...

De neus wil ook wat

Maar je bent en blijft een vrouw... Na al die tijd geurloze producten te hebben gebruikt wilde mijn neus ook wel weer eens geprikkeld worden met een heerlijk geurende shampoo, douchegel, badschuim of bodylotion. En dan natuurlijk wel een waar ik wél tegen kan! Op aanraden van de mensen van Biocé heb ik mij destijds aan mijn allereerste shampoo van Cosmo Naturel gewaagd. Cosmo Naturel Shampoo voor Dagelijks Gebruik. Dat wil ik uiteraard graag met jullie delen. Tenslotte gun ik het niemand om altijd jeuk te hebben. Inmiddels ben ik zelf ook groot fan van de douchegels en shampoos van Biocé (de merken Cosmo Naturel en C'BIO dus).

Natuurlijk ga ik voor natuurlijk!

Als echte dierenvriend en natuurliefhebber ben ik absoluut geen fan van producten met louche afkomst. Een rondleiding langs alle producten van Cosmo Naturel en C’BIO en de herkomst heeft mij dan ook écht overtuigd bewust te kiezen voor natuurlijke producten. Daarbij op het hart gedrukt dat er een grote kans was dat ik met deze biologsche, natuurlijke producten veel minder of zelfs geen last meer van mijn huid zou hebben. Dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen! Kom maar op!

Mijn gastblogs voor Biocé: eerlijk en oprecht

In deze blogs zal ik mijn ervaringen met de producten van Biocé met jullie delen. Ik zal jullie laten zien wat bij mij werkt en wat niet. En ik zal ervaringen van de mensen om mij heen meenemen. Tenslotte kan ik niet alles tegelijk hebben. Ik ben blond, dus een shampoo voor donker haar is niet echt aan mij besteed ;) Mijn blogs zijn eerlijk, oprecht en natuurlijk. Net zoals de prodcuten van Biocé. Voel je vrij om mij vragen te stellen of om reacties te geven.

Volg je Biocé al op Facebook? Like de pagina voor leuke acties, handige tips en kortingen.

Lisanne